browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

TALLIPÄIVÄT joululomalla,junnuille ja sennuille!

Posted by on 12/10/2023

Vietä välipäivinä leppoisat päivät tallissa hevostaitoja treenaten. Nyt kaksi päivää eritasoisille.

ke 27.12 Lapset sekä lapsenmieliset  Klo 10-13

ohjelmassa perushommia : harjailua,hoitoa, talutusta, ohjaamista, varustamista, loimittamista ym. arkipuuhaa tallissa

Tallipäivä sopii kaikille tasoisille ja ikäisille yli 6-vuotiaille hevoshöperöille, joka haluaa oppia lisää ja saada varmuutta hevosenhoidossa ja varustamisessa sekä viettää aikaa ponien kanssa. Pääset halutessasi kokeilemaan myös ajohommia tai vikellystä.

Ota huomioon sään mukainen varustus, jossa sinun on helppo liikkua. Kevyemmätkin kengät voi ottaa mukaan! Jos lunta vihmoo niin pihalla ei tarvitse puuhailla, mutta lämmin vaatetus on hyvä olla. Voit ottaa pientä evästä mukaan, sekä oman kepparin voi myös ottaa!

Tallipäivän hinta 30€/päivä

 

to 28.12  klo 10-13  Sennut  tai  mieleltään aikuiset

Ohjelmassa peruskäsittelyn lisäksi hevosen tutkimista ja tunnustelua. Varusteoppia sovituksesta ja soveltuvuudesta eri tilanteisiin. Maastatyöskentelyä ja juoksutuksen sekä ohjasajon maailmaan tutustumista.  Nyt on ajan kanssa tarkoitus miettiä miten hevonen toimii ja miten sen toimintaa päästään helpoiten ohjaamaan.

 

Sennujen tallipäivä sopii jo hieman kokeneille hevosharrastajille, jotka haluavat peruskäsittelyn jälkeen päästä kehittämään taitojaan eteeenpäin. Oppia tulkitsemaan hevosen lähettämiä viestejä ja ohjaamaan hevosen toimintaa haluamaansa suuntaan. Motivointi ja palkkio sekä niiden oikea aikainen sovittaminen ovat ratkaisu moneen tehtävään.

Max 6 osallistujaa 50€ /pvä

Ilmoittaudu Niinalle soittamalla tai wa  0405800993

Comments are closed.