browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Author Archives: Niina

KESÄ-22 varattavissa!!

No nyt on Kesän -22 leirit ja kurssit varattavissa!! Vihdoin saatu ensi kesän suunnitelmat valmiiksi ja uskallan laittaa myyntiin kesäunelmia Katso Leirit ja Kurssit sivuilta tarkemmin ja ilmottaudu! Kesän korona tilanne tietysti arvelluttaa vielä meitä kaikkia..mutta kurssit ja päiväleirit saatiin viime kesänä vietyä läpi turvavälejä noudattaen eli niiden osalta ei liene yllätyksiä tulossa. Perinteisten yön-yli-leirien … Continue reading »

Categories: Yleinen | Kommentit poissa käytöstä

TAMMIKUUN tarjoukset!

Vakioratsastajille, Kevät kausikortti 20h  sekä tuplaajan kortti 40h myynnissä tammikuun ajan. Katso Hinnat sivulta! Talutuskortti tarjous 10 x 1/2h   190€   5.2 asti!!  

Categories: Yleinen | Kommentit poissa käytöstä

Heppakerho alkaa jälleen keväällä!!!

Keväällä jatkuu myös Heppakerho pienemmille heppahöperöille. Tämä heppakerho on suunnattu n.6- 12 vuotiaille heppahöperöille. Kerhossa harjoitellaan monipuolisesti hevosten ja ponien hoitoa, tallin sääntöjä, varusteiden laittoa sekä ihan kaikkea mahdollista tallielämään liittyvää ruokinnasta karsinan siivoukseen. Hauskanpitoa unohtamatta:) Kerhopäivä on mietinnässä. Ehdota!  

Categories: Yleinen | Kommentit poissa käytöstä

Valmennustiimi !

Tervetuloa uudet Valmennustiimiläiset! Valmennustiimiläinen osallistuu omalla hevosella/ponilla. Talenttien ratsastaessa tallin tuntihevosella, valmennustiimiläinen menee omalla/vuokratulla hevosella/ponilla. Valmennustiimiläinen voi osallistua tunneille ma/pe tai halutessaan muuna päivänä ns.tavalliselle tunnille 1-2 krt viikossa. Lisäksi valmennustiimiläinen ratsastaa muina päivinä itsenäisesti valmennussuunnitelmaansa seuraten. Valmennussuunnitelmaa,kisasuunnitelmaa sekä suunnitelmaa oheisliikunnasta ja muista esim ratsun tukihoidoista tehdään yhdessä kauden läpi. Pyrin myös lähtemään mukaan ensimmäisille … Continue reading »

Categories: Yleinen | Kommentit poissa käytöstä

Takalan talentit !

Takalan talentit ovat kaiken tasoisia innokkaita ratsastajia, jotka ovat kiinnostuneita kilparatsastuksesta ja ratsastavat 2 krt viikossa tunneilla Takalassa. Talentit ratsastavat yhtenä päivänä omassa vakioryhmässään (ti-to tai su) ja toisena päivänä talenttiryhmässä ma/pe, oman kiinnostuksen mukaan esteitä ja/tai koulua. Talenteilla on myös ensisijainen mahdollisuus osallistua vierailevien valmentajien valmennuksiin ja varata hevonen tallin omiin kisoihin. Talenttien kanssa … Continue reading »

Categories: Yleinen | Kommentit poissa käytöstä

Kouluvalmennus

Kouluvalmennus jatkuu syksyllä lauantai aamuisin joka toinen tai kolmas viikko. Valmentajana Susanna Kupari. Maneesimaksu 12 € tallin ulkopuolisille hevosille. Hevosen vuokra 12 € tallin hevosella osallistuville. Kysy lisää/ ilmoittaudu Niinalle! Kilpailuista ja tehokkaasta treenistä kiinnostuneille!  

Categories: Yleinen | Kommentit poissa käytöstä

Estevalmennus

Estevalmennusryhmä treenaa maanantaisin tai perjantaisin. Oma pienryhmänsä tason mukaan  poneille ja hevosille. Valmennusryhmä suunnattu vakioratsastajille, jotka ratsastavat toisen viikko tuntinsa muussa vakioryhmässä. Myös omilla hevosilla saa osallistua valmennustunnille! Kysy lisää Niinalta! Syksyn aikana tallille tulossa myös ulkopuolisia estevalmentajia. Niistä lisää lähemmin!  

Categories: Yleinen | Kommentit poissa käytöstä

Talutus alkaa vko 5!

TALUTUSRATSASTUS lauantaisin jatkuu läpi talven! Oikein kovilla (-30) pakkasilla myös hallin sisälämpötila laskee lähelle -15 astetta ja se alkaa olla pienille ratsastajille liian kylmä. Mikäli pakkanen ulkona pyörii siinä -20 paikkeilla, sisällä n.-10 asteessa voivat pienetkin vielä hyvin ratsastaa, kunhan ovat pukeutuneita talvikelille. Talvipukeutumiseen löytyy vinkkejä Ohjeita ratsastajille sivulta. Talutusratsastukseen voivat osallistua kaikki ketkä haluavat … Continue reading »

Categories: Yleinen | Kommentit poissa käytöstä