browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Author Archives: Niina

Syksy -22 INFO & Nyt saa varata!

Kiitos kesä -22, olit aika jees!!! Nyt pollet ja väki lomailee elokuun 2 ekaa viikkoa ja tunnit starttaa 15.8!!!! Tutustu uuteen tuntijärjestykseen ja syksyn huippu tarjouksiin ja varaa tuntisi laittamalla Niinalle WA viestiä. NYT saa varata! Pieniä muutoksia jo ihan maailman tilanteenkin vuoksi tullut hintoihin  mutta myös vähän ryhmiin.. Ole nopea että mahdut haluamaasi ryhmään!!! … Continue reading »

Categories: Yleinen | Kommentit poissa käytöstä

Valmennustiimi !

Tervetuloa uudet Valmennustiimiläiset! Valmennustiimiläinen osallistuu omalla hevosella/ponilla. Talenttien ratsastaessa tallin tuntihevosella, valmennustiimiläinen menee omalla/vuokratulla hevosella/ponilla. Valmennustiimiläinen voi osallistua tunneille ma/pe tai halutessaan muuna päivänä ns.tavalliselle tunnille 1-2 krt viikossa. Lisäksi valmennustiimiläinen ratsastaa muina päivinä itsenäisesti valmennussuunnitelmaansa seuraten. Valmennussuunnitelmaa,kisasuunnitelmaa sekä suunnitelmaa oheisliikunnasta ja muista esim ratsun tukihoidoista tehdään yhdessä kauden läpi. Pyrin myös lähtemään mukaan ensimmäisille … Continue reading »

Categories: Yleinen | Kommentit poissa käytöstä

Takalan talentit !

Takalan talentit ovat kaiken tasoisia innokkaita ratsastajia, jotka ovat kiinnostuneita kilparatsastuksesta ja ratsastavat 2 krt viikossa tunneilla Takalassa. Talentit ratsastavat tulevana talvena maanantaisin ja perjantaisin sekä esteitä ja/tai koulua. Talenteilla on myös ensisijainen mahdollisuus osallistua vierailevien valmentajien valmennuksiin ja varata hevonen tallin omiin kisoihin. Talenttien kanssa teemme myös 2-4 yhteistä retkeä tallin ulkopuolisiin kisoihin kevään-syksyn … Continue reading »

Categories: Yleinen | Kommentit poissa käytöstä

Kouluvalmennus

Kouluvalmennus jatkuu syksyllä lauantai aamuisin joka toinen tai kolmas viikko. Valmentajana Susanna Kupari. Maneesimaksu 15 € tallin ulkopuolisille hevosille. Hevosen vuokra 20 € tallin hevosella osallistuville. Kysy lisää/ ilmoittaudu Niinalle! Kilpailuista ja tehokkaasta treenistä kiinnostuneille!  

Categories: Yleinen | Kommentit poissa käytöstä

Estevalmennus

Estevalmennusta maanantaisin tai perjantaisin. Oma pienryhmä tason mukaan  poneille ja hevosille. Estevalmennus ensisijaisesti talenteille ja valmennusryhmäläisille omilla hevosilla. Mukaan mahtuu myös tallin ulkopuolelta omilla hevosilla osallistuvia! Kysy lisää Niinalta! Tulossa myös vierailevia estevalmentajia viikonloppuisin talven aikana! Tiedotus näistä aina lähemmin!  

Categories: Yleinen | Kommentit poissa käytöstä

Talutus alkaa 24.8!

TALUTUSRATSASTUS lauantaisin jatkuu läpi talven! Oikein kovilla (-30) pakkasilla myös hallin sisälämpötila laskee lähelle -15 astetta ja se alkaa olla pienille ratsastajille liian kylmä. Mikäli pakkanen ulkona pyörii siinä -20 paikkeilla, sisällä n.-10 asteessa voivat pienetkin vielä hyvin ratsastaa, kunhan ovat pukeutuneita talvikelille. Talvipukeutumiseen löytyy vinkkejä Ohjeita ratsastajille sivulta. Talutusratsastukseen voivat osallistua kaikki ketkä haluavat … Continue reading »

Categories: Yleinen | Kommentit poissa käytöstä