browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Yleinen

SYKSYN vkoloppu LEIRIT-23

Syksyn vkonloppuleirit on varattavissa!   29.9-1.10 pe-su yleis 17.-18.10  ti-ke   päiväleiri yleis 20.-22.10 pe-su   yleis 27.-29.10  pe-su  yleis   pe-su leirit alkavat perjantai-iltana klo 18 ratsastustunnista ja päättyvät su klo 12 ratsastustunnin jälkeen.   Leiri sisältää *täyshoidon eli majoituksen sekä aamu ja iltapalat sekä lauantaille 2 lämmintä ateriaa. *4 h ratsastusta lisäksi lauantaina teoria tunnin … Continue reading »

Categories: Yleinen | Kommentit poissa käytöstä

Pilates tallilla

Syyskaudella kaikilla ratsastajilla (ja myös muilla, jos tilaa riittää) on mahdollisuus päästä mukaan pilatekseen. Jos sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta ilmoittaudu alkeistunnille kokeilemaan ja siitä pystyt jatkaa HELPPOon ryhmään. Pilotti ryhmä on harjoitellut jo viime syksystä lähtien ja heille oma edistyneempien TEHO-ryhmä. Pilatesta tarjolla tiistai-iltaisin ja sunnuntaisin ip tallin kahviossa. Pienryhmässä saat tehokasta ja henkilökohtaista … Continue reading »

Categories: Yleinen | Kommentit poissa käytöstä

UUTTA! Vuokraustunti

Vuokraustunnit keskiviikkoisin! Uutena kokeiluna tälle syksylle lähtee käyntiin vuokraustunnit! Tämä tarkoittaa, että ratsastaja on vuokrannut tietyn hevosen käyttöönsä koko syyskauden ajaksi eli hän osallistuu samalla ratsulla tunnille aina keskiviikkoisin. Tuntien teemat selkiytyvät alkusyksyn aikana ratsastajien toiveiden mukaisesti sekä syksyn aikana myös vaihtelevat esim, rentoa/kevyttä, tehokoulua, estejuttuja sekä tarvittaessa lisätään ryhmiä. Tunnin hinta sama, mutta vuokrahevosen … Continue reading »

Categories: Yleinen | Kommentit poissa käytöstä

UUTTA! Rentoutuva ryhmä

Rentoutuvat on uusi pilotti-ratsastusryhmä!Tässä ryhmässä yhdistetään rentoutusvalmentajakoulutuksen ja ratsastuksen opettajan näkemyksiin ja tavoitteena on aikaansaada rento,rauhallinen ja tietoisesti toimiva ratsukko. Tämä ryhmä sopii jo hieman kokeneille ratsastajille, jotka haluavat kiinnittää ratsastaessa huomiota oman kehon kireyksiin ja jännityksiin, sekä haluavat kehittää omaa vartalon hallintaa ja sitä kautta vaikuttamista hevoseen. Täällä, jos missä keskitytään hengittämiseen ja vuoropuheluun … Continue reading »

Categories: Yleinen | Kommentit poissa käytöstä

Valmennustiimi !

Tervetuloa uudet Valmennustiimiläiset! Valmennustiimiläinen osallistuu omalla hevosella/ponilla. Talenttien ratsastaessa tallin tuntihevosella, valmennustiimiläinen menee omalla/vuokratulla hevosella/ponilla. Valmennustiimiläinen voi osallistua tunneille ma/pe tai halutessaan muuna päivänä ns.tavalliselle tunnille 1-2 krt viikossa. Lisäksi valmennustiimiläinen ratsastaa muina päivinä itsenäisesti valmennussuunnitelmaansa seuraten. Valmennussuunnitelmaa,kisasuunnitelmaa sekä suunnitelmaa oheisliikunnasta ja muista esim ratsun tukihoidoista tehdään yhdessä kauden läpi. Pyrin myös lähtemään mukaan ensimmäisille … Continue reading »

Categories: Yleinen | Kommentit poissa käytöstä

Takalan talentit !

Takalan talentit ovat kaiken tasoisia innokkaita ratsastajia, jotka ovat kiinnostuneita kilparatsastuksesta ja ratsastavat 2 krt viikossa tunneilla Takalassa. Talentit ratsastavat tulevana talvena maanantaisin ja perjantaisin sekä esteitä ja/tai koulua. Talenteilla on myös ensisijainen mahdollisuus osallistua vierailevien valmentajien valmennuksiin ja varata hevonen tallin omiin kisoihin. Talenttien kanssa teemme myös 2-4 yhteistä retkeä tallin ulkopuolisiin kisoihin kevään-syksyn … Continue reading »

Categories: Yleinen | Kommentit poissa käytöstä

Kouluvalmennus

Kouluvalmennus jatkuu syksyllä lauantai aamuisin joka toinen tai kolmas viikko. Valmentajana Susanna Kupari. Maneesimaksu 15 € tallin ulkopuolisille hevosille. Hevosen vuokra 20 € tallin hevosella osallistuville. Kysy lisää/ ilmoittaudu Niinalle! Kilpailuista ja tehokkaasta treenistä kiinnostuneille!  

Categories: Yleinen | Kommentit poissa käytöstä

Estevalmennus

Estevalmennusta maanantaisin tai perjantaisin. Oma pienryhmä tason mukaan  poneille ja hevosille. Estevalmennus ensisijaisesti talenteille ja valmennusryhmäläisille omilla hevosilla. Mukaan mahtuu myös tallin ulkopuolelta omilla hevosilla osallistuvia! Kysy lisää Niinalta! Tulossa myös vierailevia estevalmentajia viikonloppuisin talven aikana! Tiedotus näistä aina lähemmin!  

Categories: Yleinen | Kommentit poissa käytöstä

Talutus alkaa 9.9

TALUTUSRATSASTUS lauantaisin jatkuu läpi talven! Oikein kovilla (-30) pakkasilla myös hallin sisälämpötila laskee lähelle -15 astetta ja se alkaa olla pienille ratsastajille liian kylmä. Mikäli pakkanen ulkona pyörii siinä -20 paikkeilla, sisällä n.-10 asteessa voivat pienetkin vielä hyvin ratsastaa, kunhan ovat pukeutuneita talvikelille. Talvipukeutumiseen löytyy vinkkejä Ohjeita ratsastajille sivulta. Talutusratsastukseen voivat osallistua kaikki ketkä haluavat … Continue reading »

Categories: Yleinen | Kommentit poissa käytöstä