browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Yleinen

SYYSTARJOUS!

Huomioi uudet tunti hinnat 1.8.2021 alkaen. Syyskauden kortit vanhalla hinnalla vakiotuntinsa varanneille ja korttinsa maksaneille vielä 15.8 asti! Kysy lisää Niinalta!

Categories: Yleinen | Kommentit poissa käytöstä

SYYSKAUSI alkaa vkolla 33

Tunnit ovat täyttyneet nyt vauhdilla! Vielä ehdit varata paikkasi vakioryhmään syyskaudelle -21. Katso tuntikalenterista tai kysy tarvittaessa neuvoa sopivat tunnin löytämiseen opelta! Uudet hinnat astuvat voimaan vasta vkolla 33. Sitä ennen (eli 15.8 mennessä)  vakiotuntinsa varanneet ja kausikorttinsa maksaneet saavat sen vanhalla hinnalla!!!!!  

Categories: Yleinen | Kommentit poissa käytöstä

TALENTTIEN uusi haku -21

Hei, sinä kilpailuista kiinnostunut 7-17-vuotias ratsastaja!! Tervetuloa Takalan talentteihin kaudelle -21-22. Iloiseen tiimiimme mahtuu muutamia uusia kilpailuista ja tehokkaasta kokonaisvaltaisesta valmentautumisesta kiinnostuneita nuoria, joilla on mahdollisuus  treenata 2 h viikossa ratsastusta sekä lisäksi  kiinnostusta muihin yhteisiin koulutuksiin ja luentoihin, joita tallilla järjestetään. Varsinaisena tasovaatimuksena on ainoastaan hevosten hallinta kaikissa askellajeissa! Siitä harjoitellaan sitten eteenpäin. Kysy … Continue reading »

Categories: Yleinen | Kommentit poissa käytöstä

Heppakerho alkaa jälleen syksyllä!!!

Syyskuussa alkaa myös Heppakerho pienemmille heppahöperöille. Tämä heppakerho on suunnattu n.6- 12 vuotiaille heppahöperöille. Kerhossa harjoitellaan monipuolisesti hevosten ja ponien hoitoa, tallin sääntöjä, varusteiden laittoa sekä ihan kaikkea mahdollista tallielämään liittyvää ruokinnasta karsinan siivoukseen. Hauskanpitoa unohtamatta:) Kerhopäiväksi on alustavasti suunniteltu arki-iltaa klo 17.00-18.30. Innokkaat kerholaiset voivat vielä vaikuttaa viikonpäivän valintaan… Kerho alkaa syyskuussa, toimien 10€ … Continue reading »

Categories: Yleinen | Kommentit poissa käytöstä

Valmennustiimi !

Tervetuloa uudet Valmennustiimiläiset! Valmennustiimiläinen osallistuu omalla hevosella/ponilla. Talenttien ratsastaessa tallin tuntihevosella, valmennustiimiläinen menee omalla/vuokratulla hevosella/ponilla. Valmennustiimiläinen voi osallistua tunneille ma/pe tai halutessaan muuna päivänä ns.tavalliselle tunnille 1-2 krt viikossa. Lisäksi valmennustiimiläinen ratsastaa muina päivinä itsenäisesti valmennussuunnitelmaansa seuraten. Valmennussuunnitelmaa,kisasuunnitelmaa sekä suunnitelmaa oheisliikunnasta ja muista esim ratsun tukihoidoista tehdään yhdessä kauden läpi. Pyrin myös lähtemään mukaan ensimmäisille … Continue reading »

Categories: Yleinen | Kommentit poissa käytöstä

Uusia Takalan talentteja !?

Takalan talentit ovat kaiken tasoisia innokkaita ratsastajia, jotka ovat kiinnostuneita kilparatsastuksesta ja ratsastavat 2 krt viikossa tunneilla Takalassa. Talentit ratsastavat yhtenä päivänä omassa vakioryhmässään (ti-to tai su) ja toisena päivänä talenttiryhmässä ma/pe, oman kiinnostuksen mukaan esteitä ja/tai koulua. Talenteilla on myös ensisijainen mahdollisuus osallistua vierailevien valmentajien valmennuksiin ja varata hevonen tallin omiin kisoihin. Talenttien kanssa … Continue reading »

Categories: Yleinen | Kommentit poissa käytöstä

Kouluvalmennus

Kouluvalmennus jatkuu syksyllä lauantai aamuisin joka toinen tai kolmas viikko. Valmentajana Susanna Kupari. Maneesimaksu 12 € tallin ulkopuolisille hevosille. Hevosen vuokra 10 € tallin hevosella osallistuville. Kysy lisää/ ilmoittaudu Niinalle! Kilpailuista ja tehokkaasta treenistä kiinnostuneille!   Tallilla järjestetään myös Kirsi Hagnerin kouluvalmennuksia n.kerran kuussa. Näihin valmennuksiin on tavoitteellisilla ja sitoutuneilla ratsukoilla myös mahdollisuuksia osallistua. Kysy tarkemmin … Continue reading »

Categories: Yleinen | Kommentit poissa käytöstä

Estevalmennus

Estevalmennusryhmä treenaa maanantaisin tai perjantaisin. Oma pienryhmänsä tason mukaan  poneille ja hevosille. Valmennusryhmä suunnattu vakioratsastajille, jotka ratsastavat toisen viikko tuntinsa muussa vakioryhmässä. Myös omilla hevosilla saa osallistua valmennustunnille! Kysy lisää Niinalta! Syksyn aikana tallille tulossa myös ulkopuolisia estevalmentajia. Niistä lisää lähemmin!  

Categories: Yleinen | Kommentit poissa käytöstä

Talutus alkaa vko 36!

TALUTUSRATSASTUS lauantaisin jatkuu läpi talven! Oikein kovilla (-30) pakkasilla myös hallin sisälämpötila laskee lähelle -15 astetta ja se alkaa olla pienille ratsastajille liian kylmä. Mikäli pakkanen ulkona pyörii siinä -20 paikkeilla, sisällä n.-10 asteessa voivat pienetkin vielä hyvin ratsastaa, kunhan ovat pukeutuneita talvikelille. Talvipukeutumiseen löytyy vinkkejä Ohjeita ratsastajille sivulta. Talutusratsastukseen voivat osallistua kaikki ketkä haluavat … Continue reading »

Categories: Yleinen | Kommentit poissa käytöstä