browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Yleinen

HEVOSTAITOKERHO!!

Vink! Meillä voit maksaa myös epassilla Kevätkaudella uutena starttaa HEVOSTAITOKERHO!! HEPPAKERHOON voi ostaa myös lahjakortin tai osallistua kertamaksulla!    UUTTA! Heppakerhopäivät 20.1,  Helmikuussa  3,2 sekä 17.2, Maaliskuussa 9.4 sekä 23.4 Huhtikuussa 13.4 sekä 27.4 ja Toukokuussa 11.5 Kellon aika 13-14.30 MUISTA ILMOITTAUTUA KERHOON NIINALLE!  wa 0405800993 viimeistään viikkoa ennen kerhoa.       Heppakerho järjestetään n. … Continue reading »

Categories: Yleinen | Kommentit poissa käytöstä

Vapaita karsinapaikkoja

Muutamia vapaita karsinapaikkoja tarjolla täys- tai puolihoidolla! Kysy lisää!

Categories: Yleinen | Kommentit poissa käytöstä

TALLIPÄIVÄT joululomalla,junnuille ja sennuille!

Vietä välipäivinä leppoisat päivät tallissa hevostaitoja treenaten. Nyt kaksi päivää eritasoisille. ke 27.12 Lapset sekä lapsenmieliset  Klo 10-13 ohjelmassa perushommia : harjailua,hoitoa, talutusta, ohjaamista, varustamista, loimittamista ym. arkipuuhaa tallissa Tallipäivä sopii kaikille tasoisille ja ikäisille yli 6-vuotiaille hevoshöperöille, joka haluaa oppia lisää ja saada varmuutta hevosenhoidossa ja varustamisessa sekä viettää aikaa ponien kanssa. Pääset halutessasi … Continue reading »

Categories: Yleinen | Kommentit poissa käytöstä

Pilates tallilla

Syyskaudella kaikilla ratsastajilla (ja myös muilla, jos tilaa riittää) on mahdollisuus päästä mukaan pilatekseen. Jos sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta ilmoittaudu alkeistunnille kokeilemaan ja siitä pystyt jatkaa HELPPOon ryhmään. Pilotti ryhmä on harjoitellut jo viime syksystä lähtien ja heille oma edistyneempien TEHO-ryhmä. Pilatesta tarjolla tiistai-iltaisin ja sunnuntaisin ip tallin kahviossa. Pienryhmässä saat tehokasta ja henkilökohtaista … Continue reading »

Categories: Yleinen | Kommentit poissa käytöstä

UUTTA! Vuokraustunti

Vuokraustunnit keskiviikkoisin! Keväällä jatkuvat vuokraustunnit! Tämä tarkoittaa, että ratsastaja on vuokrannut tietyn hevosen käyttöönsä koko kevätkauden ajaksi eli hän osallistuu samalla ratsulla tunnille aina keskiviikkoisin. Tuntien teemat selkiytyvät alkusyksyn aikana ratsastajien toiveiden mukaisesti sekä syksyn aikana myös vaihtelevat esim, rentoa/kevyttä, tehokoulua, estejuttuja sekä tarvittaessa lisätään ryhmiä. Tunnin hinta sama, mutta vuokrahevosen ollessa kyseessä voit joutua … Continue reading »

Categories: Yleinen | Kommentit poissa käytöstä

Valmennustiimi !

Tervetuloa uudet Valmennustiimiläiset! Valmennustiimiläinen osallistuu omalla hevosella/ponilla. Talenttien ratsastaessa tallin tuntihevosella, valmennustiimiläinen menee omalla/vuokratulla hevosella/ponilla. Valmennustiimiläinen voi osallistua tunneille ti/pe tai halutessaan muuna päivänä ns.tavalliselle tunnille 1-2 krt viikossa. Lisäksi valmennustiimiläinen ratsastaa muina päivinä itsenäisesti valmennussuunnitelmaansa seuraten. Valmennussuunnitelmaa,kisasuunnitelmaa sekä suunnitelmaa oheisliikunnasta ja muista esim ratsun tukihoidoista tehdään yhdessä kauden läpi. Pyrin myös lähtemään mukaan ensimmäisille … Continue reading »

Categories: Yleinen | Kommentit poissa käytöstä

Takalan talentit !

Takalan talentit ovat kaiken tasoisia innokkaita ratsastajia, jotka ovat kiinnostuneita kilparatsastuksesta ja ratsastavat 2 krt viikossa tunneilla Takalassa. Talentit ratsastavat tulevana talvena maanantaisin ja perjantaisin sekä esteitä ja/tai koulua. Talenteilla on myös ensisijainen mahdollisuus osallistua vierailevien valmentajien valmennuksiin ja varata hevonen tallin omiin kisoihin. Talenttien kanssa teemme myös 2-4 yhteistä retkeä tallin ulkopuolisiin kisoihin kevään-syksyn … Continue reading »

Categories: Yleinen | Kommentit poissa käytöstä

Kouluvalmennus

Kouluvalmennus jatkuu keväällä lauantai aamuisin n.joka kolmas viikko. Valmentajana Susanna Kupari. Maneesimaksu 15 € tallin ulkopuolisille hevosille. Hevosen vuokra 20 € tallin hevosella osallistuville. Kysy lisää/ ilmoittaudu Niinalle! Kilpailuista ja tehokkaasta treenistä kiinnostuneille!  

Categories: Yleinen | Kommentit poissa käytöstä

Estevalmennus

Estevalmennusta perjantaisin. Oma pienryhmä tason mukaan  poneille ja hevosille. Estevalmennus ensisijaisesti talenteille ja valmennusryhmäläisille omilla hevosilla. Mukaan mahtuu myös tallin ulkopuolelta omilla hevosilla osallistuvia! Kysy lisää Niinalta! Tulossa myös vierailevia estevalmentajia viikonloppuisin talven aikana! Tiedotus näistä aina lähemmin!  

Categories: Yleinen | Kommentit poissa käytöstä

Talutus UUDISTUI!

TALUTUSRATSASTUS lauantaisin jatkuu läpi talven JOKA TOINEN LAUANTAI! Oikein kovilla (-30) pakkasilla myös hallin sisälämpötila laskee lähelle -15 astetta ja se alkaa olla pienille ratsastajille liian kylmä. Mikäli pakkanen ulkona pyörii siinä -20 paikkeilla, sisällä n.-10 asteessa voivat pienetkin vielä hyvin ratsastaa, kunhan ovat pukeutuneita talvikelille. Talvipukeutumiseen löytyy vinkkejä Ohjeita ratsastajille sivulta. Talutusratsastukseen voivat osallistua … Continue reading »

Categories: Yleinen | Kommentit poissa käytöstä