browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Kesäleirit 2022

Kesä 2021 saatiin kunnialla vietyä läpi myös leirien osalta. Tulevaisuus ja korona näyttävät miten ensi kesän leirejä voidaan suunnitella! 

Kiitos kaikille ihanille leiriläisille!

 

 

 

 

 

 

Kuinka varata sopiva Leiri?

 

Yleis 1 on hyvä valinta ratsastajille, joilla on jo hieman kokemusta. Hevosen hallinta onnistuu ainakin käynnissä ja ravissa. Yleis 1 on sopiva valinta myös ratsastajille jotka hallitsevat hevosensa eri askellajeissa ja ovat kokeillut hyppäämistä.Leirillä harjoittelemme hevosen hallintaa perusharjoitusten avulla sekä esteiden alkeita/esteharjoituksia ryhmän kokemuksen mukaan. Tietysti pientää hauskan pitoa unohtamatta: maastoilua, ilman satulaa ratsastusta ja leikkitunteja jne..

Yleis 2 on sopiva valinta ratsastajille, joilla on hieman enemmän kokemusta ratsastuksesta. Leirillä ratsastetaan 2 tuntia päivässä ja treenataan tehokkaasti sekä koulukuvioita että esteharjoituksia ryhmän tason mukaan. Yleis 2 sopii ratsastajille, joilla on useamman vuoden kokemus ratsastamisesta ja halu treenata :)

Este yleis2 leirillä tehdään joka tunnilla puomi- tai esteharjoituksia. Ratsastetaan 2h/pvä. Esteleiri on sopiva ratsastajille, joilla jo kokemusta hyppäämisestä. Sopii hyvin ratsastajille, jotka haluavat tulla oman hevosen /ponin kanssa treenaamaan. Leiri sopii hyvin kilpailemisesta kiinnostuneille tai jo kilpaileville ratsastajille. Leirillä tunnit ovat valmennustyyppisiä :) Hevosten majoitus järjestyy tallilla normaalisti.

 

 

Kaikilla päiväleireillä:

-ratsastetaan  2  h päivässä

-opetellaan myös teoriassa/käytännössä hevostietoja ja taitoja väh 1h/pvä tai esim katsotaan ratsastusvideoita..

-syödään lämmin lounas turvallisissa olosuhteissa sekä välipala iltapäivällä

– päiväleiriläinen voi halutessaan siis majoittua tallin alueella omassa teltassa tms, jolloin lisämaksusta muhkea iltapala illanvieton yhteydessä tallin piha-alueella sekä aamupala 20€

-päivän aikana voidaan leiriläisten toiveiden mukaan myös juoksuttaa,irtohypyttää, käydä kärryajelulla tai harjoitella hevosten käsittelyä

 

 

 

Muita tietoja leireistä:

-Alaikäraja kaikille leireille 9 vuotta

-Leiriläisiä otetaan max 10

-Leiriläiset ovat vakuutettuja tapaturman varalle koko leirin ajaksi

-Saapuminen leirille ensimmäisenä aamulla klo 9, päivä päättyy viimeisenä päivänä n.klo 17

-oman hevosen voi ottaa mukaan myös huippupäiväleirille, jolloin leiri saman hintainen mikäli leiriläinen ratsastaa omalla hevosellaan kaikki tunnit

-Ilmoitathan ruoka-aine allergioista ym terveyteen liittyvistä asioista ennen leirin alkua

 

Leirien varaaminen onnistuu:

SOITTAMALLA tai TEKSTAAMALLA  Niinalle  040 5800993! Kysy lisää, jos jokin asia vielä askarruttaa!

Leirit täytetään varausjärjestyksessä. Ensisijaisesti varausmaksunsa maksaneilla on jo paikka leirille, mutta koska varausmaksun voi käyttää myös esim tunteihin, kaikkien on hyvä varmistaa osallistumisensa.

Ilmoita varauksen yhteydessä Nimi, ikä, huoltajan nimi ja puh sekä sähköpostiosoite leirikirjeen lähettämistä varten.

 

Varmistat varauksesi maksamalla varausmaksun 100 euroa  tallin   tilille FI96 55130620008614.