browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Leirit 2018-Kiitos

 

Leirikesä 2018

Olipa mahtava leirikesä!! Kiitos kaikille ihanille leiriläisille!!

Ensi kesää suunnitellaan loppu vuodesta..

 

Leirien hinnat:

5 pvä     400€

3 pvä    280€

Päiväleiri 300€

varausmaksu  100 € sisältyy leirin hintaan, varausmaksu maksamalla vahvistat osallistumisesi

 

 

Kuinka varata sopiva kurssi leiri?

Yleisleiri 1/ alkava (  3 pvä ) on jo jonkin verran ratsastaneille, jotka eivät tarvitse taluttajaa, mutta  3 pvä on sopiva leirin pituus. Tällä leirillä käytetään paljon aikaa hevosten hoitamiseen ja suoritetaan ensimmäisiä hoitomerkkejä. Halutessaan voi yöpyä kotona, jolloin hinta sama.

Yleisleiri 1 on hyvä valinta ratsastajille, joilla on jo hieman kokemusta erilaisista hevosista. Hevosen hallinta onnistuu eri askellajeissa ja on ehkä jo kokeillut hyppäämistä.Leirillä harjoittelemme hevosen hallintaa kouluharjoitusten avulla sekä esteiden alkeita/esteharjoituksia ryhmän kokemuksen mukaan. Tietysti hauskan pitoa unohtamatta: maastoilua, ilman satulaa ratsastusta ja leikkitunteja jne..

Yleisleiri 2 on sopiva valinta ratsastajille, joilla on hieman enemmän kokemusta ratsastuksesta. Ja hän suoriutuu vähintään C-merkin tasoisista tehtävistä koulussa ja esteillä. Estepainoitteisella yleisleirillä tehdään jokapäivä toisella tunnilla esteharjoituksia.

Yleisleiri 3 on sopiva valinta ratsastajille, jotka suoriutuvat vähintään n.B-merkin tasoisista tehtävistä ja heillä on esim. kokemusta kilpailuista. Leiri sopii kilpailemisesta kiinnostuneille tai jo kilpaileville ratsastajille. Leirillä tunnit ovat valmennustyyppisiä :) Leirillä kiinnitetään huomiota myös muuhun oheisharjoitteluun ratsastuksen lisäksi ja mietitään ratsu/kilpahevosen hoitoa ja hyvinvointia treenien/kisojen yhteydessä. Sopii hyvin omilla hevosilla osallistuville:)

PÄIVÄLEIRI kuin tavallinen ratsastusleiri, mutta yöksi omaan sänkyyn. Leiri alkaa klo 9 ratsastustunneilla, jatkuu ruokailulla ja teorialla. Välipalan jälkeen valmistaudutaan toiseen ratsastustuntiin ja kotiin lähtöön ollaan valmiita klo 17! Päiväleiri yleis 1-2 on sopiva ratsastajille,  joilla jo hieman kokemusta ratsastuksesta ja hevosen hallinta onnistuu eri askellajeissa. Haluaa harjoitella koulu- ja esteratsastusta 2 tuntia päivässä, kuin tavallisella leirillä, mutta yöpyy mielummin kotona. Tällä leirillä ei ole illalla ohjelmaa vaan teoriatunnilla tehdään leiriläisille mieluisia juttuja esim. vikellystä tai kärryillä ajoa. Viimeisellä tunnilla ”leirikisat”.

 

 

Kaikilla leireillä:

-ratsastetaan 2 h päivässä

-opetellaan teoriassa/käytännössä hevostietoja ja taitoja väh 1h/pvä

-syödään aamu- ja iltapalat sekä 2 lämmintä ateriaa

-majoitutaan leiritiloissa, yhteismajoituksessa

-vietetään yhdessä hauskaa vapaa-ajalla..uidaan, pelataan, pidetään hevosten match-show, leikitään ja leirisuunnistellaan, leikkimielisestä leirikasteesta puhumattakaan..:)  poniajelua ym mukavaa!  Lättyilta kuuluu myös perinteisesti viimeisen illan ohjelmaan.

Leirin kulkua suunnitellaan yhdessä leiriläisten kanssa. Siihen kuuluu mm. maastoilua, ratsastus ilman satulaa, merkkisuorituksia sekä pieniä maastoesteitä leiriläisten innostuksen ja tason mukaan.

Leirin päätteeksi leirikilpailut, joko leikkimielisesti kisaillen tai harjoituskilpailuhengessä ns.”oikeita” kilpailuja silmällä pitäen.

 

 

Muita tietoja leireistä:

-Alaikäraja kaikille leireille 9 vuotta

-Leiriläisiä otetaan max 12

-Leiriläiset ovat vakuutettuja tapaturman varalle koko leirin ajaksi

-Saapuminen leirille edellisenä iltana, jolloin tutustuminen talliin, muihin leiriläisiin sekä iltapala. Leiri päättyy viimeisenä päivänä n.klo 17

-oman hevosen voi ottaa mukaan leirille, jolloin leiri saman hintainen mikäli hevonen menee 2h/ pvä

-leirillä voi suorittaa SRL:n hoito- ja ratsastusmerkkejä

-Ilmoittautumisen jälkeen lähetattävässä leirikirjeessä pyydetään tarkempia tietoja  mahdollisesta erityisruokavaliosta sekä muista leiriä koskevista toiveista, jotta voimme suunnitella kaikille mukavan leirin.

-halutessaan voi yöpyä kotona, jolloin hinta sama.

 

 

Leirien varaaminen onnistuu:

SÄHKÖPOSTILLA  takalantalli(at)takalantalli.fi   tai   SOITTAMALLA tai TEKSTAAMALLA  Niinalle  040 5800993!

Leirit täytetään varausjärjestyksessä.

Ilmoita varauksen yhteydessä Nimi, ikä, huoltajan nimi ja puh sekä sähköpostiosoite leirikirjeen lähettämistä varten.

Varmistat varauksesi maksamalla varausmaksun 100 euroa  tallin   tilille FI96 55130620008614.  (Huomioi  mahdolliset etusi varausmaksua maksaessa !:)

Muista lisätä viestikenttään LEIRILÄISEN NIMI  ja LEIRIN NUMERO.

Peruutuksen sattuessa varausmaksua ei palauteta.