browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Valmennustiimi !

Posted by on 31/07/2020

Korona kevään aikana kypsyi ajatus jatkokoulutuksesta. Keväällä hain ja minut valittiin Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkintoa suorittamaan upeiden superammattilaisten seuraan Ypäjän hevosopistolle. Opiskelu tapahtuu osittain etänä,osittain koulun/urheiluopiston penkillä, osittain itsenäisesti testiryhmän kanssa kokeillen ja osittain jopa ulkomaan jaksolla ensikeväänä. Tuleva talvikausi on siis täynnä virikkeitä ja uutta ideoimista,suuria suunnitelmia ja toivottavasti myös matkustelua.

Pyrin hyödyntämään kaikki tuoreet ajatukset suoraan omiin valmennettaviini. Nykyisiin mahtaviin tyyppeihin sekä uusiin valmennettaviin, joita mahtuu vielä muutama Takalan valmennustiimiin.

Valmennustiimin ero talentteihin on osallistuminen omalla hevosella/ponilla. Talenttien ratsastaessa tallin tuntihevosella, valmennustiimiläinen menee omalla/vuokratulla hevosella/ponilla. Valmennustiimiläinen voi osallistua tunneille ma/pe tai halutessaan muuna päivänä ns.tavalliselle tunnille 1-2 krt viikossa. Lisäksi valmennustiimiläinen ratsastaa muina päivinä itsenäisesti valmennussuunnitelmaansa seuraten. Valmennussuunnitelmaa,kisasuunnitelmaa sekä suunnitelmaa oheisliikunnasta ja muista esim ratsun tukihoidoista tehdään yhdessä kauden läpi. Pyrin myös lähtemään mukaan ensimmäisille esim.kisareissuille valmennustiimiläisten kanssa, mutta kulkeminen oman hevosen kanssa vaatii luonnollisesti omilta taustajoukoilta jo enemmän sitoutumista/kalustoa/perehtymistä ym.

Yhteisiä kursseja, koulutuksia, illanviettoja ym hauskan pitoa ja yhteishengen kohottamista pidetään yllä rennossa hengessä yhdessä talenttien kanssa.

Laita viestiä Niinalle, jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan iloiseen valmennustiimiin.

Comments are closed.