browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

UUTTA! Vuokraustunti

Posted by on 03/08/2023

Vuokraustunnit keskiviikkoisin!

Keväällä jatkuvat vuokraustunnit! Tämä tarkoittaa, että ratsastaja on vuokrannut tietyn hevosen käyttöönsä koko kevätkauden ajaksi eli hän osallistuu samalla ratsulla tunnille aina keskiviikkoisin. Tuntien teemat selkiytyvät alkusyksyn aikana ratsastajien toiveiden mukaisesti sekä syksyn aikana myös vaihtelevat esim, rentoa/kevyttä, tehokoulua, estejuttuja sekä tarvittaessa lisätään ryhmiä.

Tunnin hinta sama, mutta vuokrahevosen ollessa kyseessä voit joutua huolehtimaan enemmän hevosen arkisista tarpeista eli esim. LOISTAVA TAPA KOKEILLA ”OMAN” HEVOSEN PITÄMISTÄ ja vastuun ottamista. Ja sinulla on kuitenkin open tuki ja turva kädenmitan päässä. Kysy opelta sopivaa vuokrahevosta sinulle. Huomioithan ,että vuokraukseen tulee sitoutua koko kevätkaudeksi eikä päivää voi vaihtaa. Sairastapauksissa peruutus ehdot ovat samat kuin normitunneillakin: menojen yms kohdalla viimeistään edellisellä viikolla ja äkillisissä sairastapauksissa klo 10 mennessä ke aamuna. Muussa tapauksessa peritään päivästä ”normivuokra”.

Vuokrahevosen kokeilu viikko on vko 1, jonka aikana sovi erikseen maksullinen kokeilu/esittelytunti. Tällöin tutustut hevoseen ja opettaja pystyy arvioimaan onko se sinulle sopiva. Vuokraustunnit starttaavat vkolla 2.

Vuokraustunnille voi osallistua myös yksityisomistuksessa olevalla hevosella. Tällöin olet sopinut hevosenomistajan kanssa järjestelystä ja tunneille osallistumisesta. Opettaja on tukena ratsastajalle kehittymisessä sekä hevosen mahdollisissa haasteissa ja omistajalle tukena, että kaikki tapahtuu hänen haluamallaan tavalla.

 

Comments are closed.