browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Tunnit syyskausi-18

  Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai Sunnuntai
Klo 10            KYSY AAMU-  TUNTEJA VIIKOLLA     klo 9 koulu valm. ryhmät joka 3.la  
          Klo 13 -> Talutusrats. klo 13 alkeisryhmä !Oma taluttaja mukaan
Klo 16  alkava / jatkava    jatkava  4 x ½ tuntia klo 14  jatko 1
Klo 17 koulu /esteVALMENNUS jatko 1 jatko 1 jatko 1 VALMENNUS   klo 15 jatko 2
Klo 18 jatko 2 jatko 2 jatko 2   klo 16 jatko 3
Klo 19 jatko 3 jatko 3 rouvat    
Klo 20
TUNTILUKUJÄRJESTYS kevätkausi 2018

Alkeisryhmä = sunnuntaisin , ilmoittautua voi kokematonkin, mutta oma aikuinen /osaava avustaja mukana koko tunnin, joka tarvittaessa taluttaa. Opetellaan ratsastuksen perusasioita ja liikennesääntöjä rennosti omaan tahtiinJ

Alkava = Alkeiskurssin käyneille tai, kun hallitsee käynnin , harjoitusravin ja kevennyksen ilman avustajaa. Harjoitellaan hevosen hallintaa ja laukannostoa.
Jatkava =  Käynti , ravi, laukannosto onnistuu. Harjoittelee lisää tasapainoa mm. puomeilla ja erilaisilla kuvioilla. Esteiden alkeet.
Jatko 1-D = Hallitsee askellajit ja ratsastusradan liikennesäännöt sekä peruskuviot. Tekee esteharjoituksia tavoitteena esim. c-merkki.
Jatko 2-C = Suorittanut c-merkin tai hallitsee vastaavat taidot. Harjoittelee B-merkin asioita, kuten käyntiväistöt, lisäykset, peruutukset, jumppasarjat jne..
Jatko 3-B = Hallitsee peruskuviot, erilaisia väistöjä ja vaikuttaa istunnalla. Harjoittelee hienosäätöä ja A-merkin asioita.
VALMENNUSRYHMÄT ovat kaikille valmennuksesta kiinnostuneille, jotka ratsastavat toista tai useampaa tuntiaan viikossa omilla tai tallin hevosilla. Valmennusryhmäläinen ratsastaa toisen viikkotuntinsa muuna päivänä omassa normi vakioryhmässään. Valmennuspvä ma/pe vaihtelee viikoittain muun ohjelman mukaan. Tasoryhmät 2-4 hlö.