browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Pilates tallilla

Posted by on 03/08/2023

Syyskaudella kaikilla ratsastajilla (ja myös muilla, jos tilaa riittää) on mahdollisuus päästä mukaan pilatekseen. Jos sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta ilmoittaudu alkeistunnille kokeilemaan ja siitä pystyt jatkaa HELPPOon ryhmään. Pilotti ryhmä on harjoitellut jo viime syksystä lähtien ja heille oma edistyneempien TEHO-ryhmä.

Pilatesta tarjolla tiistai-iltaisin ja sunnuntaisin ip tallin kahviossa. Pienryhmässä saat tehokasta ja henkilökohtaista ohjausta ja pystyt tarttua tehokkaasti omiin haasteisiin. Ajat, hinnat ja ilmoittautumis ohjeet tarkemmin facessa.

Pilatesta ratsastajille ohjaa Somatic pilatesohjaaja Sonja Peltokangas (tutustu ja tsekkaa lisää Sonwell.fi)

Comments are closed.