browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Takalan talentit !

Posted by on 31/07/2020

Takalan talentit ovat kaiken tasoisia innokkaita ratsastajia, jotka ovat kiinnostuneita kilparatsastuksesta ja ratsastavat 2 krt viikossa tunneilla Takalassa. Talentit ratsastavat tulevana talvena maanantaisin ja perjantaisin sekä esteitä ja/tai koulua. Talenteilla on myös ensisijainen mahdollisuus osallistua vierailevien valmentajien valmennuksiin ja varata hevonen tallin omiin kisoihin. Talenttien kanssa teemme myös 2-4 yhteistä retkeä tallin ulkopuolisiin kisoihin kevään-syksyn aikana lähialueella. Suoritamme talenttien kanssa myös tasokokeita, jotka ohjaavat eteenpäin ja kertovat ratsukon kehittymisestä. Syksyn uuteen talenttiryhmään voivat hakea mukaan! Etusijalla vanhat jatkavat talentit.

Talenteilla ja valmennustiimillä on myös muuta yhteistä ohjelmaa...Pidämme teoria iltoja liittyen hevosen ja ratsastajan hyvinvointiin, nostatamme yhteishenkeä nyyttäri-illanistujaisilla ja yönyliretkillä majoittuen tallilla (korona huomioiden) sekä harjoittelemme hevosen hoitoa ja -hallintaa ja ymmärrystä erilaisten teemakurssien avulla. Jotkut kurssit ovat maksullisia mutta osallistuminen aina vapaaehtoista. Yhdessä toisiamme kannustaen huolehdimme myös ratsastajien muusta monipuolisesta oheisliikunnasta. Kaikki tämä hauskan pitoa unohtamatta.

Miksi ratsastaa 2 krt viikossa? Viime talven kokeilu ja kevään korona vuokraus taas todisti useamman reippaan ratsastajan kohdalla sen, että oppiminen nopeutuu merkittävästi 2 kertaa viikossa ratsastavilla verrattuna 1kerran. Kuin ratsastaisit taidollisesti 2 vuoden edestä eteenpäin, vain yhden talven aikana.  Puhumattakaan kaikista muista lukuisista positiivisista vaikutuksista joita talliympäristö tarjoaa lapsille ja nuorille kasvuympäristönä. Aikuisiakaan unohtamatta. Ratsastusta ja hevosen läsnäoloa ei turhaan ole luokiteltu terapia muodoksi!

 Jos oman hevosen/ponin hankinta tulee ajankohtaiseksi ja on perheelle mahdollista, valmentaja tukee ja neuvoo erilaisten vaihtoehtojen välillä. Hyviä vaihtoehtoja edetä Talenteista voi olla vuokratunnille siirtyminen (ottaa jo osaksi vastuuta hevosesta) tai nykypäivänä esim. hevosen leasing. Oman ja leasing hevosen ylläpitokulut kuukausittain ovat samaa suuruus luokkaa mutta Leasingissä  ei tarvita isoa alkupääomaa hevosen/ponin hankintaan. Tällöin esim lapsen kasvaessa on helpompi siirtyä isompaan/osaavampaan. Leasing sopimukset erityisesti kilparatsastukseen panostavilla poni- ja lapsi ratsastajilla ovat yleistyneet paljon viimevuosina. Moni leasingin antaja edellyttää valmentautumiseen sopivaaa ympäristöä ja ammattitaitoista tukiverkostoa. Tässä asiassa voimme auttaa. Ole ajoissa yhteydessä, jos asia mietityttää.

Miten voi päästä mukaan?  Laita vaikka viestillä lyhyt hakemus Niinalle, jossa lyhyesti esittelet itsesi ja tavoitteesi, jos sinulla jo on sellaisia. Hakemusten perusteella uusia talentteja valitaan hevosmäärän mukaan.

Hyödynnä  tuplatunti tarjous, näin ratsastat edullisemmin 2 krt viikossa !!

Comments are closed.