browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Talutus UUDISTUI!

Posted by on 08/08/2012

TALUTUSRATSASTUS lauantaisin jatkuu läpi talven JOKA TOINEN LAUANTAI! Oikein kovilla (-30) pakkasilla myös hallin sisälämpötila laskee lähelle -15 astetta ja se alkaa olla pienille ratsastajille liian kylmä. Mikäli pakkanen ulkona pyörii siinä -20 paikkeilla, sisällä n.-10 asteessa voivat pienetkin vielä hyvin ratsastaa, kunhan ovat pukeutuneita talvikelille. Talvipukeutumiseen löytyy vinkkejä Ohjeita ratsastajille sivulta.

Talutusratsastukseen voivat osallistua kaikki ketkä haluavat kokeilla ratsastusta ensimmäistä kertaa tai opetella ratsastuksen alkeita.  Talutuksessa ratsastetaan niin kauan kunnes ratsastaja hallitsee istuntaansa ravissa ja osaa keventää. Tällöin siirtyä alkavaan ryhmään harjoittelemaan hevosen/ponin hallintaa ilman taluttajaa. Tai alkeiskurssille tai -leirille.  Neuvottele ryhmän vaihdosta opettajan kanssa.

VÄLIVIIKOILLA järjestetään maksullinen heppakerho klo 13.00.14.30   Heppakerhossa pieni hevostelija saa turvallisesti ja omaan tahtiinsa kartuttaa hevostaitoja. Kaikkiponien käsittely ja hoito ja varustaminen vaatii aikaa ja rutiinia. Hyväksi hevosen käsittelijäksi oppii harjoittelemalla ja lisää itsevarmuutta tulee toistojen kautta. Se näkyy myös samaan aikaan ratsastuksen kehittymisenä. Heppakerholaiset voivat keväällä suorittaa hoitomerkkejä kerhossa.

Kerhoon voi osallistua kerta maksulla 20€ tai voi hankkia 4 tai 8 kerran kortin. Korttien hinnat löydät HINNAT sivulta.

 

 Talutusratsastuspäivät keväällä 2024

Tammikuussa 13.1 sekä 27.1,

Helmikuussa 10.2 sekä 24.2,

Maaliskuussa 16.3,

Huhtikuussa 6.4 sekä 20.4

Toukokuussa 4.5 sekä 18.5

 

Ajat    lauantaisin    klo 13.00 

                     13.30 

                      14.00


 

Ryhmät täytetään varausjärjestyksessä, peruutus paikkoja voi jonottaa jos ei ehdi saada omaa vakioaikaa. Peruutuksiakin tunnetusti aina tulee:) Kysy vapaita aikoja rohkeasti!

 

20160626_232035

Comments are closed.