browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Talutus alkaa 28.1

Posted by on 08/08/2012

TALUTUSRATSASTUS lauantaisin jatkuu läpi talven! Oikein kovilla (-30) pakkasilla myös hallin sisälämpötila laskee lähelle -15 astetta ja se alkaa olla pienille ratsastajille liian kylmä. Mikäli pakkanen ulkona pyörii siinä -20 paikkeilla, sisällä n.-10 asteessa voivat pienetkin vielä hyvin ratsastaa, kunhan ovat pukeutuneita talvikelille. Talvipukeutumiseen löytyy vinkkejä Ohjeita ratsastajille sivulta.

Talutusratsastukseen voivat osallistua kaikki ketkä haluavat kokeilla ratsastusta ensimmäistä kertaa tai opetella ratsastuksen alkeita. Nuorimmat osallistujat ovat olleet 3-4 vuotiaita. Talutuksessa ratsastetaan niin kauan kunnes ratsastaja hallitsee istuntaansa ravissa ja osaa keventää. Tällöin siirtyä alkeisryhmään/alkavaan ryhmään harjoittelemaan hevosen/ponin hallintaa ilman taluttajaa. Tai alkeiskurssille tai -leirille.  Neuvottele ryhmän vaihdosta opettajan kanssa.

 

 

 

Ajat    lauantaisin    klo 13.00 

                     13.30 

                      14.00


 

Ryhmät täytetään varausjärjestyksessä, peruutus paikkoja voi jonottaa jos ei ehdi saada omaa vakioaikaa. Peruutuksiakin tunnetusti aina tulee:) Kysy vapaita aikoja rohkeasti!

 

 

Comments are closed.