browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Talutusratsastus alkaa taas 3.2.!

Posted by on 08/08/2012

TALUTUSRATSASTUS alkaa 3.2.2018! Paikat ovat varattavissa!

Talutusratsastukseen voivat osallistua kaikki ketkä haluavat kokeilla ratsastusta ensimmäistä kertaa tai opetella ratsastuksen alkeita. Nuorimmat osallistujat ovat olleet 3-4 vuotiaita. Talutuksessa ratsastetaan niin kauan kunnes ratsastaja hallitsee istuntaansa ravissa ja osaa keventää. Tällöin siirtyä alkeiskurssi ryhmään harjoittelemaan hevosen/ponin hallintaa ilman taluttajaa. Tai alkeiskurssille tai -leirille. Ratsastuskerho on hyvä vaihtoehto kun ratsastus alkaa jo sujua mutta hevosen käsittely vaatii vielä harjoitusta. Ratsastuskerho kokoontuu viikolla. Neuvottele ryhmän vaihdosta opettajan kanssa.

 

 

 

Ajat    lauantaisin    klo 14.00 

                     14.30 

                      15.00

 15.30  Starttaa alkeiskurssi talutusratsastukseen aiemmin osallistuneille väh 6-vuotiaille ratsastajille, joilla on jo aikaisempaa kokemusta tunneilta. Alussa avustaja on mukana, mutta tilanteen mukaan harjoitellaan yksin ratsastusta.

10 x 1/2h + hepan hoitaminen ratsastuksen jälkeen n.15 min. Voi ratsastaa talutuskortilla, mutta vaatii rinnalle Green Cardin tai seuran jäsenyyden.

                      

 

Ryhmät täytetään varausjärjestyksessä, peruutus paikkoja voi jonottaa jos ei ehdi saada omaa vakioaikaa. Peruutuksiakin tunnetusti aina tulee:) Kysy vapaita aikoja rohkeasti!

 

 

Comments are closed.