browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Korona ohjeita tallille

HYGIENIA OHJEITA KORONA-AJALLE ja sen jälkeenkin noudatettavaksi tallilla:

-tulethan tallille vain täysin terveenä

-säilytä turvallinen 2 metrin etäisyys muihin ulkona ja tallissa

-satula-tai kuivaushuoneessa tms ahtaassa tilassa vain 1 henkilö kerrallaan

-pese käsiäsi ennen , jälkeen ja välissä..

-omien hanskojen, oman raipan ym omien varusteiden käyttö erityisen suositeltavaa

-ilmoitathan etukäteen, jos luulet tarvitsevasi varustamisessa apua, voimme junailla avun turvavälit huomioiden tai varustaa ratsusi valmiiksi

-tunnin alussa opettaja voi auttaa sinut selkään tai voit nousta jakkaralta sekä auttaa satulavyön kiristämisessä, huomioithan että et hengitä/höngi open/avustajan naamalle, vaan  KATSOT TOISEEN SUUNTAAN  esim.HEVOSEN TOISELLE PUOLELLE

-alueellisen tilanteen ollessa hankala, ei ylimääräisiä henkilöitä tallille ratsastajien lisäksi. Alaikäisellä voi olla oma avustaja hevosen valmiiksi laittamiseen mutta ei  mieluusti koko sukua mukana. Maskia on hyvä pitää tallissa, jos etäisyyksiä ei pystytä säilyttämään turvallisina.

-Toimitaan yhdessä vastuullisesti ja varmistetaan näin mukavan harrastuksen jatkuminen!!

 

 

HUOMIOITHAN myös, että tulet tallille ERI VAATTEISSA missä kuljet muilla talleilla!?

Ympärivuoden hevosten keskuudessa  kiertää erilaisia flunssa- ja influenssa- ym vakavampiakin pöpöjä. Eri talleissa on eri pöpöt. Emme halua altistaa tunti ja kisahevosia turhille sairasteluille, joten pesethän/ vaihdathan/ desinfioithan vaatteesi,hanskasi ja kenkäsi ym ratsastusvaatteesi, mikäli olet käynyt muilla talleilla.

 

Hepat ja henkilökunta kiittää:)