browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

TALENTTIEN uusi haku -21

Posted by on 02/08/2021

Hei, sinä kilpailuista kiinnostunut 7-17-vuotias ratsastaja!!

Tervetuloa Takalan talentteihin kaudelle -21-22. Iloiseen tiimiimme mahtuu muutamia uusia kilpailuista ja tehokkaasta kokonaisvaltaisesta valmentautumisesta kiinnostuneita nuoria, joilla on mahdollisuus  treenata 2 h viikossa ratsastusta sekä lisäksi  kiinnostusta muihin yhteisiin koulutuksiin ja luentoihin, joita tallilla järjestetään.

Varsinaisena tasovaatimuksena on ainoastaan hevosten hallinta kaikissa askellajeissa! Siitä harjoitellaan sitten eteenpäin.

Kysy lisää Niinalta!! :)

Takalan talentit ovat kaiken tasoisia innokkaita ratsastajia, jotka ovat kiinnostuneita kilparatsastuksesta ja ratsastavat 2 krt viikossa tunneilla Takalassa. Talentit ratsastavat yhtenä päivänä omassa vakioryhmässään (ti-to tai su) ja toisena päivänä talenttiryhmässä ma/pe, esteitä ja/tai koulua. Talenteilla on myös ensisijainen mahdollisuus osallistua vierailevien valmentajien valmennuksiin ja varata hevonen tallin omiin kisoihin. Talenttien kanssa teemme myös 2-4 yhteistä retkeä tallin ulkopuolisiin kisoihin kevään-syksyn aikana lähialueella. Suoritamme talenttien kanssa myös tasokokeita, jotka ohjaavat eteenpäin ja kertovat ratsukon kehittymisestä. Syksyn uuteen talenttiryhmään voivat hakea kaiken ikäiset  valmentautumisesta ja kilpailemisesta kiinnostuneet jatkoryhmässä ratsastavat ratsastajat, joilla on mahdollisuus käydä tunneilla 2 krt viikossa ja jotka jo hallitsevat kaikki askellajit.

Talenteilla ja valmennustiimillä on myös muuta yhteistä ohjelmaa...Pidämme teoria iltoja liittyen hevosen ja ratsastajan hyvinvointiin, nostatamme yhteishenkeä nyyttäri-illanistujaisilla ja yönyliretkillä majoittuen tallilla (korona huomioiden) sekä harjoittelemme hevosen hoitoa ja -hallintaa ja ymmärrystä erilaisten teemakurssien avulla. Jotkut kurssit ovat maksullisia mutta osallistuminen aina vapaaehtoista. Yhdessä toisiamme kannustaen huolehdimme myös ratsastajien muusta monipuolisesta oheisliikunnasta. Kaikki tämä hauskan pitoa unohtamatta.

Miksi ratsastaa 2 krt viikossa? Viime talven kokeilu ja kevään korona vuokraus taas todisti useamman reippaan ratsastajan kohdalla sen, että oppiminen nopeutuu merkittävästi 2 kertaa viikossa ratsastavilla verrattuna 1kerran. Kuin ratsastaisit taidollisesti 2 vuoden edestä eteenpäin, vain yhden talven aikana.  Puhumattakaan kaikista muista lukuisista positiivisista vaikutuksista joita talliympäristö tarjoaa lapsille ja nuorille kasvuympäristönä. Aikuisiakaan unohtamatta. Ratsastusta ja hevosen läsnäoloa ei turhaan ole luokiteltu terapia muodoksi!

Miten voi päästä mukaan? Tule mukaan iloiseen porukkaamme ja hyödy open Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnon suorittamisesta olemalla itse mukana testijoukoissa!! Laita vaikka viestillä lyhyt hakemus Niinalle, jossa lyhyesti esittelet itsesi ja tavoitteesi, jos sinulla jo on sellaisia. Hakemusten perusteella uusia talentteja valitaan hevosmäärän mukaan.

Hyödynnä syksyn tuplatunti tarjous, näin ratsastat edullisemmin 2 krt viikossa jouluun asti!!

Comments are closed.