browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Tuplaaja :)

Posted by on 04/08/2020

Oletko halukas kehittämään ratsastustaitoasi ja onko sinulla mahdollisuus käydä tunnilla 2 kertaa viikossa? Lähes kaikki ratsastajat , jotka ovat ”tuplanneet” ratsastustunti määränsä viime keväänä (1->2..) ovat huomanneet selkeää edistymistä monipuolisesti taidoissa. Ratsastamalla 2 tuntia viikossa pääsee paremmin jatkamaan siitä mihin viimeksi jäi, eikä ”lämpenemiseen” mene 45min tunnista..

 

Ja 2 tuntia viikossa on kuitenkin vielä huomattavasti edullisempaa/helpompaa kuin oman tai vuokra hevosen hankinta…Jos innostuit, lue lisää ja hyödynnä syksyn superedullinen tuplaaja tarjous!!!Mainos-keppari

 

 

 

 

Comments are closed.