browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

TULE TUTUSTUMAAN RATSASTUSKOULUUN!! -päivä 26.8

Posted by on 07/08/2018

Koko perheelle suunnattu tapahtuma, jossa esitellään ratsastuskoulun toimintaan koko laajuudessaan! Erittäin hyvä kaikille vanhemmille joilla ei vielä ole tietoa ratsastusharrastuksen hienouksista sekä myös pienille ja suuremmille heppahöperöille, jotka jo harrastavat tai haaveilevat ratsastusharrastuksen aloittamisesta!

Ohjelma on täynnä tietoiskuja hevosharrastuksesta eri kanteilta sekä esittelyä ratsastuksen monista lajeista! Näytöksiä, kisailuja, kokeilua, hauskaa yhdessä oloa… lähemmin lisätietoja aikatauluineen:)

 

20160626_232035Mainos-keppari

Comments are closed.